Leer ons kennen

Bij ons liften we jouw idee naar een hoger niveau. We gaan samen aan de slag om tot een geslaagd eindresultaat te komen.

scroll verder

Ontmoet ons team

fabienne-foto

Fabienne Vandekerkhove

Zaakvoerder

Administratie

rubina-foto

Rubina Muhammad

Allround medewerker

A little history

Drukkerij Vandekerkhove is een echt familiebedrijf. Het werd overgedragen van vader op dochter en bestaat ondertussen al meer dan 40 jaar. De vader van Fabienne heeft het bedrijf met volle goesting opgericht in 1978 en heeft jaren later de passie overgegeven aan zijn dochter. Fabienne en Robby hebben jarenlang hart en ziel in het bedrijf gestoken en gezorgd dat elk project met de grootste precisie afgewerkt werd. In 2021 stapte Rubina, schoondochter van Fabienne, mee in het verhaal. Samen zorgen zij er voor dat drukkerij Vandekerkhove toekomstgericht blijft groeien. Met 3 generaties aan passie en kennis, is drukkerij Vandekerkhove een lokale, familiale onderneming met hart en ziel.

"qualitatief drukwerk aan de juiste prijs"

Onze Visie

Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor een klantvriendelijke en persoonlijke aanpak. Wij bieden kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ons machinepark is uitgerust met zowel offset als digitaal drukken.